Wie zijn wij?

PIA Group, een groeiend netwerk

Bij PIA Group vinden we het belangrijk dat jouw kantoor haar eigen specifieke karakter en werkwijze behoudt. Zo groeien we elk met onze eigen identiteit, maar met dezelfde mentaliteit. Samen bundelden we onze krachten en ondersteunen we jou en je kantoor met IT, HR en strategisch advies van mensen die thuis zijn in de sector. Door de handen in elkaar te slaan kan elk van onze kantoren verder bouwen aan een uitstekende dienstverlening, met focus op lokaal ondernemerschap.

PIA Group, jouw vertrouwenspartner

De kracht van elk kantoor ligt in de vertrouwensrelatie met haar cliënteel. Onze missie? Jou ontzorgen zodat je je volledige aandacht kan vestigen op het continue verbeteren van jouw klantrelaties. Wij ondersteunen je op drie domeinen:

IT & digitalisatie
Optimaliseer de interne werking binnen jouw kantoor en geef je klanten belangrijke praktische tools mee door middel van onze zorgvuldig voor jou geselecteerde applicaties.
Ontdek ons facturatieportaal hier

HR
We helpen jou met het vinden en verder ontwikkelen van goede medewerkers. Het netwerk van PIA Group biedt een extra aantrekkingspool voor talent, op zoek naar groei en ontwikkeling.

Advisory & expertise
Ontvang exclusieve toegang tot heel wat verschillende specialisten, van juridisch advies en taksen tot revisoren. We verdelen onze informatie en expertise over alle kantoren heen.

Waar kan je ons vinden?

We ontvangen je graag in ons kantoor in Gent of Rumbeke.

Overtuigd van wat we doen?