Wie zijn wij?

PIA Group, een groep van kantoren met lokale focus in volle expansie

Bij PIA Group staan het specifieke karakter en werkwijze van jouw kantoor voorop. Zo groeien we elk met onze eigen identiteit, maar met dezelfde mentaliteit. Door de handen in elkaar te slaan kan elk van onze kantoren verder bouwen aan een uitstekende dienstverlening, met focus op lokaal ondernemerschap.

PIA Group, jouw vertrouwenspartner

De kracht van elk kantoor ligt in de vertrouwensrelatie met haar cliënteel. Onze missie? Jou ontzorgen zodat je je volledige aandacht kan vestigen op het continue verbeteren van jouw klantrelaties. Samen staan we sterker: we leren van elkaar, en maken zo het verschil voor de klant. Wij ondersteunen je hierbij op drie domeinen:

IT & digitalisatie
Optimaliseer de interne werking binnen jouw kantoor en geef je klanten belangrijke praktische tools. Samen gaan we op zoek naar welke applicaties de juiste meerwaarde kunnen betekenen voor jou & je klanten.
Ontdek hier ons facturatieportaal.

HR
We helpen jou met het vinden en verder ontwikkelen van goede medewerkers, o.m. via de juiste opleidingen. De PIA Group biedt een extra aantrekkingspool voor talent op zoek naar groei en ontwikkeling.

Advisory & financiële expertise
Ontvang exclusieve toegang tot verschillende specialisten, van accountants met specifieke sectorexpertise, over juridisch adviseurs en taxexperten tot revisoren. Daarnaast zijn we ook trots lid van het internationale netwerk van Russell Bedford.

Waar kan je ons vinden?

We verwelkomen je graag in ons kantoor in Gent.

Steven Brouckaert (°74)

1999
Overname Marel
2005
Eerste acquisities binnen Marel
2012
Eerste acquisities buiten Marel
2017
Oprichting Partners in Accountancy ESV
2019
Instap Baltisse
2021
Nieuwe branding: PIA Group

Overtuigd van wat we doen?