Partners in Accountancy neemt een participatie in Ge-fibo en overstijgt de kaap van 500 medewerkers

15 april 2021

Roeselare-Brasschaat, 14 april 2021 – Partners in Accountancy verstrekt haar aanwezigheid in Antwerpen en neemt een strategische participatie in het kantoor Ge-fibo.

Ge-fibo is een kantoor, gesticht in 2005 door Marc Geerts en momenteel geleid door Dennis Geusens. Het kantoor heeft in het verleden een sterke groei en digitale evolutie meegemaakt en bestaat uit een dynamisch team van 16 medewerkers. Met deze stap verstevigt Partners in Accountancy niet alleen haar geografische dekking over Antwerpen, maar eveneens haar marktpositie, waarbij de groep nu zevenentwintig kantoren telt en de kaap van 500 medewerkers heeft genomen.

Dennis Geusens, aandeelhouder-bestuurder, licht toe: “Iedereen kent het stereotiepe beeld van de boekhouder. Wel, deze zal je niet bij Ge-fibo terugvinden. Een enthousiast team met een passie voor het vak, maar ook met een goede dosis energie en positiviteit, staat dagelijks voor onze klanten klaar. We maken er onze missie van om ondernemers bij te staan in hun boekhoudkundige, fiscale en financiële vraagstukken. We gaan zoveel mogelijk voor “digitaal”, maar een persoonlijke aanpak en contact blijft centraal in ons verhaal. We zijn dan ook blij om ons partnership met PIA aan te kondigen, wat ons nog meer in staat zal stellen om de sterke (technologische en juridische) veranderingen in onze sector te trotseren maar ook om onze diensten verder uit te bouwen, zowel intern maar ook naar de groep toe. Heel belangrijk hierbij is dat onze huidige waarden, visie, identiteit en eigenheid behouden blijven”.

Steven Brouckaert, CEO bij Partners in Accountancy vult verder aan: “Met de participatie in het kantoor Ge-fibo verstreken we onze groep met een dynamische ploeg van digitale accountants. Dennis heeft de laatste jaren sterk ingezet op het aantrekken van goede medewerkers binnen een future proof kantoor. Een evolutie die wij met Partners in Accountancy zeker ondersteunen voor heden én toekomst.”

Partners in Accountancy is een groep van 27 accountants- en auditkantoren, 500 medewerkers sterk en verspreid over Vlaanderen en Brussel. Deze kantoren hebben elk hun eigen expertise en aanpak. Zo zijn er onder meer kantoren gespecialiseerd in medisch cliënteel, managementvennootschappen, de vleesverwerkende sector, immobiliën, metaalverwerking, transport… Deze kantoren worden geleid door zelfstandige vennoten en managers, maar worden hierbij geholpen door een economisch samenwerkingsverband waarin de krachten worden gebundeld en ondersteunende taken uitgevoerd worden. Partners in Accountancy werd begin 2017 opgericht door Steven Brouckaert. De hoofdzetel bevindt zich in Roeselare en binnenkort in Gent. Voor meer informatie: www.partnersinaccountancy.be

Ge-fibo is een kantoor van accountants- en belastingconsulenten. Ondernemers hebben heel wat wettelijke, boekhoudkundige en fiscale verplichtingen die ze vaak liever kwijt dan rijk zijn. Precies daarom nemen ze bij Ge-fibo de volledige boekhouding aan, gaande van het verwerken van de facturen tot het opstellen van de balans. Op die manier kunnen hun klanten zich volop concentreren op datgene wat echt belangrijk is, nl. de werking van hun onderneming. Ze doen dit voor eenmanszaken en vennootschappen, voor ondernemers in bijberoep en in hoofdberoep, alsook voor startende ondernemers. Zij denken graag met hen mee en zorgen steeds voor advies op maat. Ze volgen hun klanten op de voet en houden rekening met alle relevante indicatoren. Om dit te kunnen realiseren, leggen ze sterk de focus op een permanent bijgewerkte, digitale boekhouding. Op deze manier hebben de ondernemers quasi real-time inzicht in hun cijfers en kunnen zij hen tijdig en vooral goed verstaanbaar advies verlenen. Het kantoor is gelegen te Brasschaat, Bredabaan 675 en telt een 16-tal medewerkers. Voor meer informatie: https://ge-fibo.be