BlueGround en Finivo worden samen Fidiaz en treden toe tot PIA Group

28 mei 2021

One-stop-shop voor elk aspect van het ondernemerschap

Vlezenbeek, vrijdag 28 mei 2021 – Accountancy bedrijven BlueGround en Finivo smelten samen tot Fidiaz. Met gebundelde krachten ontpopt Fidiaz zich tot een one-stop-shop die advies op maat biedt en mikt op groei van haar klanten. De samenwerking valt onder de koepel PIA Group, die Belgische accountancy-, audit-, en advieskantoren verenigt.

Brede expertise
Met tien kantoren in Vlaanderen gidst Fidiaz kmo’s door de complexe bedrijfswereld. Via het strategisch inzetten van tools op maat van de onderneming worden processen gedigitaliseerd én geoptimaliseerd. Fidiaz geeft bedrijven inzicht in hun financiële en operationele resultaten om zo, vanuit facts en figures, gerichter te kunnen sturen.
Net omdat de vragen en noden steeds vaker verder gaan dan het louter voeren van de boekhouding of fiscale adviesverlening, slaan BlueGround en Finivo de handen in elkaar. Fidiaz wordt één team van meer dan 130 experts dat bedrijven een brede dienstverlening aanreikt en hen toelaat ongestoord hun focus op hun business te houden.

PIA Group en digitalisatie
PIA Group verenigt 27 accountancy,- audit- en advieskantoren, zonder daarbij de eigenheid van de kantoren te veranderen. Zo’n samenwerking biedt talrijke opportuniteiten: een grotere omvang betekent meer kennis en expertise die extra waarde kan bieden. In de schoot van PIA Group kan Fidiaz bovendien voluit inzetten op de laatste ontwikkelingen in digitalisatie. Met de toevoeging van Fidiaz overschrijdt Pia Group de kaap van 600 medewerkers.

Nieuwe service, vertrouwde setting
Fidiaz maakt zich sterk voor een naadloze overgang te zorgen. Klanten kunnen terecht bij hetzelfde kantoor, behouden hun dossierbeheerder en gaan aan de slag met dezelfde tools.
De uitbreiding van het kantorennet past in de visie om Fidiaz als de betrokken partner van ‘achter de hoek’ te positioneren. Door die toegankelijkheid kan Fidiaz, als financieel kenniscentrum waar verschillende expertises samenwerken, bedrijven van heel dichtbij opvolgen en begeleiden in hun groei.

Voor meer informatie verwijzen we naar www.fidiaz.be