Leden

Een steeds groeiend netwerk van onafhankelijke accountantskantoren

Als groep hebben we één doel: elk van onze kantoren de juiste ondersteuning bieden zodat ze optimaal hun trouwe klantenbasis verder kunnen uitbouwen. Dit betekent dat we elk van onze leden faciliteren om een antwoord op maat te bieden op 3 grote uitdagingen voor onze sector:

HR

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal – hun welzijn is onze grootste zorg

Digitaal

We zien digitalisatie als een opportuniteit om zowel onze klanten-medewerkersrelatie te versterken, en zo continu onze manier van werken te optimaliseren.

Advisory

Om onze klanten expertise-advies op maat te bieden, delen we onze kennis en investeren in de juiste profielen, o.m. over btw en tax, juridisch advies, successie- en vermogensplanning, etc.

Onze kantoren

Op onderstaande kaart vind je een overzicht van al onze kantoren. Klik gerust door op de kantoren in jouw regio, en leer zo de persoonlijke aanpak van elk van onze partners kennen.
Omdat we geloven in de kracht van de persoonlijke benadering, nodigen we je dan ook van harte uit om eens langs te gaan in het kantoor van je keuze voor een persoonlijk gesprek, op jouw ritme, op jouw maat.

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Antwerpen
Vlaams-Brabant
Brusselsesteenweg 341 3020 Veltem-Beisem
Bezoek website
Brussel
Paul Lautersstraat 1, B 1 1000 Brussel
Bezoek website
Limburg