Leden

Een steeds groeiende groep van accountantskantoren gefocust op lokaal ondernemerschap

Dankzij de lokale verankering, kent elk van onze kantoren de noden van de lokale ondernemers. Tegelijkertijd kan jouw dossierbeheerder je ook in contact brengen met de juiste expert wanneer nodig. En net hierin ligt de kracht van de kantoren van de PIA Group: je kan rekenen op de bereikbaarheid van jouw vertrouwde contactpersoon, ondersteund door de experten van de groep wanneer nodig.

In een steeds veranderende wereld, ondersteunen we via drie pijlers onze kantoren om te kunnen blijven focussen op de klant:

HR

Onze medewerkers zijn ons grootste kapitaal – hun welzijn is onze grootste zorg.

Digitaal

We zien digitalisatie als een opportuniteit om onze klanten-medewerkersrelatie te versterken, en zo continu onze manier van werken te optimaliseren.

Advisory

Om onze klanten expertise-advies op maat te bieden, delen we onze kennis en investeren we in de juiste profielen, o.m. over btw en tax, juridisch advies, successie- en vermogensplanning, etc.

Onze kantoren

Op onderstaande kaart vind je een overzicht van al onze kantoren. Ontdek er onze kantoren in jouw regio en hoe zij lokale ondernemers ondersteunen met financieel advies op maat.
Omdat we geloven in de kracht van de persoonlijke benadering, nodigen we je dan ook uit om eens langs te gaan in het kantoor van je keuze voor een persoonlijk gesprek, op jouw ritme, op jouw maat.

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Antwerpen
Vlaams-Brabant
Brusselsesteenweg 341 3020 Veltem-Beisem
Bezoek website
Emiel Opdebeecklaan 36 3140 Keerbergen
Bezoek website
CONVERSION WORKS TOWER Edingensesteenweg 1001 1502 Halle
Bezoek website
Kleinewinkellaan 14/001 1853 Grimbergen
Bezoek website
Leuvensesteenweg 149 3070 Kortenberg
Bezoek website
Brusselsesteenweg 70 3000 Leuven
Bezoek website
Brussel
Limburg